Mikkeller Gin Botanical Gin

Botanical Gin er håndlavet og fremstilles i små batches i et destillationsapparat af kobber. Botanik dækker jo over planter, og der er mange forskellige urter, rødder og krydderier, der er anvendt i fremstillingen af denne Gin – og som noget unikt og særegent også anvendes der også Simcoe humle.

Alle disse ingredienser tilføres allerede ved destilleringen, hvilket giver en frisk aroma og smag. Der er naturligvis enebær i denne gin, men meget afdæmpet, så frygt ikke for en eksplosion af fyrrenåle i munden. Der er subtile toner fra citrongræs, kvanrod, kardemomme og appelsinskal, mens Simcoe humlen også biddrager med et dosis citrus.

Det er en meget elegant og raffineret gin, med et lille touch af sødme, som sagtens kan nydes alene, men også er perfekt til GT, gerne sammen med den bedste mixer, du kan finde fx Fever Tree Tonic, og en skive appelsin.  

 

  • Mikkeler Botanical Gin. 44%. Bedømt til 349 kr. 5 af 6 stjerner i Ekstra Bladet:

    "Dansk produceret gin af Mikkeler. Intens I duften. Rund og fyldig I smagen med masser af smag af især citrus og urter. Lang krydret afslutning og en gin der også kan nydes ren. 92"

kr.319,00 pr. flaske

kr.319,00

pr. flaske