Meursault Clos Saint-Félix Monopole Michelot

Clos St. Felix er et "Monopol" med 40 år gamle vinstokke, som støder op til Domaine Michelot.. Druerne modner tidligt på dette sted og der er altid her at høsten indledes på Domaine Michelot.

Vinen er en klassiker, en generøs Meursault hvor syrerne nu er dæmpet lidt ned og vinen derfor er klar til at blive nydt sammen med et bredt udvalg af fisk og skaldyr og også lyse kødretter med fasan eller kyllinger, der har boet på en fornem adresse.

Høsten er manuel med en selektion af de bedste drueklaser allerede ude i vinmarken, som herefter transporteres den korte vej op til vinkælderen i specialdesignede rustfri stålkar. Her bliver druerne knust og går herefter direkte ind i de pneumatiske presser, og efter kold bundfældning, der som regel tager 12-18 timer omstikkes mosten til rustfrit stål, hvor den alkoholiske gæring efterfulgt af malolaktiske finder sted.

Derefter følger en modningsproces på 10-12 måneder på egetræsfade (15% nye) hvorefter den endelige vin sammenstikkes og efter yderlige 4 måneders ro gennemgår en let filtrering og tappes på flaske.

kr.395,00 pr. flaske

kr.359,00

Ved køb af min. 6 flasker