Mad Fish Rosé, Australien

Farven er flot pink med livlige dufte af røde bær. Ved første indtryk fornemmer man en vis sødme i smagen, som dog umiddelbart udvikler en tør og forfriskende fornemmelse.

Det er det underfundige spil mellem syren og sødme, der gør vinen helt speciel. Der er masser af jordbær, hindbær og granatæble med hints af blomster og søde krydderier. Det er en imponerende rosé i en frisk og moderne stil.

  • 92 p. James Halliday
  • 5 stjerner FinansBureauet

Vinene er produceret i en moderne stilart med druerne plukket fra områder med et køligt klima, som giver masser af ren og frisk frugt med en god syre. Denne stil er lige i Vestaustraliens ånd.

Det er vine som er simple og ligetil, der går rent ind hos livsnyderne. Navnet Mad Fish stammer fra en lokal badeby, som hedder Madfish Bay. Her kan man ofte se hoppende fisk i vandet i desperate forsøg på at undgå de mange sultne delfiner på rov.

Denne vin er produceret på 100% Shiraz. Druerne hænger på vinstokkene lige indtil de opnår optimal modning (12 Baume), hvilket svarer til den komplette udvikling af farve og aromaer. Dernæst bliver de høstet, afstilket og nedkølet.

Efter 12 timer, hvor druerne har ligget i kontakt med drueskallerne, bliver de presset og stabiliseret inden selve gæringen, som foregår på ståltanke ved 12-14°C. En andel af mosten har gæret på gamle egefade, hvilket bidrager til en flot struktur og balance i vinen, og mindre til det klassiske fadpræg. Ved denne rosé er det vigtigt, at der er fokus på frugten og den rene, friske karakter.

Farven er flot pink med livlige dufte af røde bær. Ved første indtryk fornemmer man en vis sødme i smagen, som dog umiddelbart udvikler en tør og forfriskende fornemmelse. Det er det underfundige spil mellem syren og sødme, der gør vinen helt speciel.

Der er masser af jordbær, hindbær og granatæble med hints af blomster og søde krydderier. Det er en imponerende rosé i en frisk og moderne stil. Denne vin er fantastisk til tapas med kødpålæg og milde ost eller til sommerens grill-retter. Server vinen ved 10-12°C.

kr.129,00 pr. flaske

kr.109,00

Ved køb af min. 6 flasker