Johanneshof - Grillenhügel Pinot Noir

GrillenHügel Pinot Noir: Druerne gæres spontant i store træfade og får, efter endt vinifikation, 16 mdrs. fadlagring. 50% af vinen ligger på 225 l. fade, de resterende 50% kommer på 500 l. fade. Rubinrød i farven og med en pragtfuld duft af hindbær, brombær, lilla blomster og fine små toastede/ristede toner. Saftig, koncentreret og proppet med kirsebær, mineraler og lidt karamel. Her er både masser af finesse, kompleksitet og det berømte ”terroir”. Dekanter vinen og stil den svalet, så får du et bevis på, at Johanneshof laver Pinot Noir fra den øverste hylde.

Weingut Johanneshof Reinisch er beliggende i Niederösterreich 30 km syd for Wien midt i vinmarkerne i distriktet Thermalregion, i Østrig.

Firmaet så dagens lys i 1923 og langsomt er de vokset og producerer nu vine fra ca. 40 prima hektarer omkring dalen i Tattendorf og bakkerne omkring Gumpoldkirchner. Ca. 65 % af arealerne er beplantet med røde sorter (St. Laurent, Pinot Noir, Zweigelt, Merlot o.a.). De resterende 35% er beplantet med Chardonnay, Rotgipfler, Zierfandler, Sauvignon Blanc, Riesling o.a.).

kr.229,00 pr. flaske

kr.229,00

pr. flaske