Inkblot Petite Verdot, Michael David

Serien Inkblot er Michael David Winerys hyldest til en række druesorter, som ofte bare er statister i et blend med andre druer. Her er det Petite Verdot druen, som hyldes i en fyldig og elegant rødvin med en perfekt frugtfuld finish.

 

  • 92 p. Wine Enthusiast
  • Guld Los Angeles 2016
  • Guld San Francisco 2016
  • 4.1/5 Vivino

Petite Verdot-druen er oprindelig kendt fra Bordeaux, hvor den imidlertid ikke længere er så udbredt. Druen har behov for rigeligt sol og måske er den derfor interessant for lande som Australien, Chile og i dette tilfælde Californien. Med den rette mængde sol frembringer druen vine med struktur, flot dyb farve og en kraftig duft af violer.

Inkblot er et skoleeksempel på, hvad perfekte californiske vækstbetingelser for Petite Verdot kan frembringe. Druerne til Inkblot høstes fra de ypperste Petite Verdot vinstokke i Lodi.

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

kr.349,00 pr. flaske

kr.249,00

Ved køb af min. 6 flasker