Clos des Nines - 92 p. Wine Spectator - Languedoc
Flot tætpakket og intens vin fra det sydlige Frankrig. 80 % Syrah og 20 % Grenache. Virkelig mørk og tætpakket i farven. Moden og krydret duft med både kirsebær og blommer. 92 p. Wine Spectator 2011.
Denne lille eksklusive producent er beliggende tæt på Montpellier og Middelhavet i regionen Languedoc. Ejerne Isabelle og Christian stødte tilbage i 2002 på det kun 10 hektarer store vinhus og faldt pladask for området. Det fantastiske lys, naturen og den lille gård med vinstokke og oliventræer var alt de havde drømt og ledt efter.
Netop her ønsker de lave noget originalt og med stor vægt på terroir og høj kvalitet. De yngste beplantninger er små 8 år gamle og de eksisterende stokke over 80 år gamle.

Gården er opkaldt efter parrets tre døtre, ”Nines” på dialekten ”langue d’oc”. Selv om vinhuset først så dagens lys i 2002, har det allerede opnået flotte anerkendelser for deres vine.

Denne vin er produceret på 80% Syrah og 20% Grenache. Virkelig mørk og tætpakket i farven. Moden og krydret duft med både kirsebær og blommer. Koncentreret smag fyldt med fine nuancer af krydderier og flotte afstemte fadnoter. Utrolige bløde tanniner og en lækker afslutning med et touch af mokka- og chokolade.
En stor vin i rigtig fin balance. Kun 3.400 flasker produceret i dette år.
Giv den det bedste kød, du har! 

kr.299,00 pr. flaske

kr.265,00

Ved køb af min. 6 flasker