Produceret efter Méthode Traditionelle, hvilket vil sige gæring i flaske - som Crémant de Bourgogne og Champagne.
Caprice Rosé er lavet på Gamay, Grenache Noir og Merlot, som hentes i Bourgogne, Rhône og Sydfrankrig. Efter en kort skindmaceration, hvor vinen får sin rosé-farve, presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår gæringen separat efter druesort på ståltanke (14-15°).
Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappet på flaske, med en tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode Traditionelle) som danner boblerne (naturligt kulsyre), tryk og mere alkohol (12,5%).
Caprice bliver gæret på flaske i min. 6 måneder inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter inden dégorgering, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding (dosage) og påfører den klassisk champagne-prop.
Caprice Rosé Brut har en smuk, sart rosé farve. Den har en livlig, vedvarende mousse. I duften har den delikate nuancer af røde bær, som også følger med i smagen. Eftersmagen er ret fyldig med appetitgivende toner og en charmerende stil. Dosage: 0,6.
Normalpris kr. 129,00
kr.99,00 pr. flaske
kr.99,00
pr. flaske