Sea Buckhorn

Havtornens orange bær breder sig i funklende klaser på buske langs kysten. I den friske blæst og det matte sollys får de en smag, der er helt sin helt egen og kendt som Nordens citron.

Havtorn tilfører en frisk og distinkt syrlighed til den søde lakridskerne og den hvide chokolade, som er omkranset af en delikat, knasende sukkerskal. 125 gr.

Havtorn: Disse små orange bær, som typisk vokser langs kysten i Norden har en næsten tropisk smag, der minder om passionsfrugt. Deres friske syrlighed har givet dem kælenavnet ”Nordens citron”, og det kræver en indsats at plukke dem på havtornbuskens tornegrene, men de er det hele værd.

57 % hvid chokolade (sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljearoma), 16 % sukker, rismel, invertsukker, melasse, glukosesirup, 1.8 % rålakrids, 0.8 % havtorn (frysetørret), rapsolie, salt, overfladebehandling (arabisk gummi, kokosolie, shellak), citronsaft (frysetørret), naturlig havtornaroma, farve (curcumin, rødbede koncentrat), anisolie. Mindst 30% kakaotørstof i chokoladedelen. Glutenfri. Beskyttes mod varme og fugt.

kr.65,00 pr. flaske

kr.65,00

pr. flaske