Boomsma Gin - Award Winner

Erik Mortensen, uge 9 2018

En Gin og Tonic fremmer nydelsen af vin
"Selvom smagsløgene kan blive udfordret, så er en G&T, som det hedder på nydansk om en Gin og Tonic, meget befordrende som optakt til et godt måltid mad. I rette mængder kan gin ligefrem have helbredende virkning, når kroppen er udsat for angreb.

Det mente i hvert fald medicinprofessoren Fransiscus Sylvius fra den hollandske by Leiden, da han i 1600-tallet blandede spiritus sammen med enebær til et fluidum mod dårlige nyrer og dermed opfandt forgængeren for nutiden gin og genever.

I dag er gin så populær som ingensinde, og verden over konkurrerer lokalt produceret gin med søstre og brødre fra det globale naboskab både på emballage og smag. På konkurrencen World Drinks Award 2017 kåredes den hollandske Boomsma Dry Gin som smagsvinder i kategorien London Dry Gin og som vinder for den flotteste flaske.

 

  • Winner - World Gin Awards     
  • Worlds Best Design - World Gin Awards     

 

En helt unik Gin. Boomsma Dry Gin er kåret til verdens flotteste Gin-flaske og smagsvinder ved World Drinks Awards 2017.

Bag Boomsma Dry Gin er mange års erfaring med urter og Gin.
Den
 avancerede kobber-destillering er ogsåmed til at give en Gin i verdensklasse.

Boomsma Dry Gin er smagfuld og aromatisk med en rig, krydret smag med noter af citrusfrugter.

Eftersmagen er dejlig varm med smag af ensian og lakrids. Boomsma Dry Gin smager dejlig solo, men er også perfekt til skønne gin-blandinger.

Prøv f.eks. Boomsma Dry Gin med kvalitets Tonic

 

kr.249,00 pr. flaske

kr.249,00

pr. flaske