Amarone della Valpolicella Classico 2012 - Casal Busól

Flot flot intens og safttæt Amarone Classico. Masser af dybe modne nuancer af mørk frugt. Vinen har fine toner af rosin, sveske og brombær, elegant krydderi samt en meget lang og intens eftersmag.

Perfekt til julemaden.

Årgang 2012.

 

  • 4.2 på Vivine

Producenten
Cantine Lenotti er synonymt med familien Lenotti og består i frontlinjen af Claudio Lenotti, som er firmaets chef og salgsansvarlige. Faderen, Giancarlo, er (stadig) firmaets ønolog og kældermester og moderen, Marina, tager sig af salget i Italien.

Familien har i den grad forstået at forene områdets mest stolte traditioner med moderne tankegang i såvel produktion som marketing, og er således et af de bedste eksempler på, hvorfor vinene fra Veneto er blevet så populære mange steder i verden og ikke mindst i Danmark.

Hos Cantine Lenotti råder man over de mest moderne tekniske faciliteter, hvorpå man producerer stort set alle de kendte vine fra området. Porteføljen af vine rummer samtidig lidt for enhver pengepung – fra dagligdags-prisniveauet og op til prestige-amaronen, ”Di Carlo” (opkaldt efter faderen selv)

kr.229,00 pr. flaske

kr.199,00

Ved køb af min. 6 flasker


Andre har set på disse

kr.149,00 pr. flaske

kr.109,95

Ved køb af min. 6 flasker