6 th Sense Syrah, Michael David - 91 p. Wine Enthusiast

Overlegen amerikaner

Vi sælger de sidste flasker af VINDER-VINEN fra smagningen hos Michelin-kokken Wassim Hallal.

"I den billige kategori var der ingen tvivl om sejren. Her løb Marselis Vine som sagt med førstepladsen i overlegen stil."

 

  • Vinder af Aarhus Stiftstidendes Julevinsmagning 2018
  • 91 p. Wine Enthusiast 
  • 4.0/5 Vivino
  • Best of Class San Francisco Wine Comp. 2018

 

" 6th Sense ligner måske ikke noget super vin, når man ser på etiketten, men indholdet snyder. Det er faktisk et rigtig godt glas til julemaden. Den har en glimrende balance mellem syre og sødme, og klarer sig overraskende godt i kampen med de søde kartofler...", sagde Flemming Olsen fra Jysk Vin i Randers.

Da Michael Phillips søn Kevin, som den 6. generation, gik i sin fars fodspor, var det netop denne mark, han som det første fik ansvaret for. 6th Sense Syrah er lavet på Syrah-druen og en smule Petite Sirah. På bagetiketten vil man opdage, at Kevins øje kigger ud fra indersiden af flasken for at være sikker på, at vinen nydes.

Syrah 6th Sense er et bombardement af frugt, hvor især blomme og solbær er dominerende men også med et fint strejf af morbær og let krydrede undertoner fra de 12 måneder lagring på franske egetræsfade. En fyldig og super koncentreret, saftig vin der afsluttes af fløjlsbløde tanniner. Perfekt til julemaden pga. intens dyb moden frugt og elegant krydderi. 

kr.149,00 pr. flaske

kr.109,95

Ved køb af min. 6 flasker


Andre har set på disse

kr.149,00 pr. flaske

kr.99,00

Ved køb af min. 6 flasker

kr.199,00 pr. flaske

kr.99,00

Ved køb af min. 6 flasker