Østrigsk smagekasse

Rotgipfler: Produceret på druen Rotgipfler, som har vokset på de sydlige skråninger i og omkring Gumpoldskirchen. Rigtig fin syre i vinen, der gør den velegnet til alverdens fiske- og skaldyrsretter, samt lyst kød og suhsi.

 

Dialog: Produceret på 50% Chardonnay og 50% Sauvignon Blanc. Vinene gærer separat, Sauvignon Blanc i rustfriståltanke og Chardonnay på store egetræsfade, hvorefter det blendes. Meget indtagende duft af eksotiske frugter, kiks og smørtoner og en ren, stringent og elegant syre.

 

Pinot Noir: Blød og forfriskende Pinot Noir, i Spätburgunder stilen. Høj syre, medium tannin niveau og masser af friske toner af røde kirsebær, urter og hindbær, med et langt finish.

Weingut Johanneshof Reinisch er beliggende i Niederösterreich 30 km syd for Wien midt i vinmarkerne i distriktet Thermalregion, i Østrig.

Firmaet så dagens lys i 1923 og langsomt er de vokset og producerer nu vine fra ca. 40 prima hektarer omkring dalen i Tattendorf og bakkerne omkring Gumpoldkirchner. Ca. 65 % af arealerne er beplantet med røde sorter (St. Laurent, Pinot Noir, Zweigelt, Merlot o.a.). De resterende 35% er beplantet med Chardonnay, Rotgipfler, Zierfandler, Sauvignon Blanc, Riesling o.a.).

kr.695,00 pr. flaske

kr.695,00

pr. flaske