Saint Clair - Sauvignon Blanc

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
 
Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima vine med den nye verdens solintensitet. Modningsprocessen bliver forsinket af de kølige nætter, og da samtidig dagtemperaturerne ikke er for høje sker modningen og opbygning af smagselementerne sikkert, stille og roligt. Samtidig er det som regel flot, tørt vejr under modning og høst, så risikoen for sygdomme er minimal.
 
Disse klimaforhold og den stenede jordbund med god naturlig dræning, sikrer moden, direkte, frisk og ekspressiv frugt sammen med fin naturlig syre, så balancen er i orden.

.

kr.129,00 pr. flaske

kr.99,00

pr. flaske