Inkblot Cabernet Franc, Michael David

Serien Inkblot er Michael David Winerys hyldest til en række druesorter, som ofte er statister i en blend med andre druer. Her er det Cabernet Franc druen, der i en eliksir af en rødvin, der kommer rundt i alle hjørner af munden med sin elegance.

 

  • 92 p. Robert Parker
  • Dubbelt Guld i San Francisco 2016
  • Bronze i Los Angeles 2016

Ganske typisk for Michael Davids vine er Inkblot Cabernet Franc ikke fedtet med smagsindtrykkene. Mørke kirsebær, friskpresset solbær og blommer, peber og en smule vanilje samt tobak i afslutningen, som fuldendes af lækre fløjlsbløde tanniner.

Nyd vinen til en oksesteg, krydrede retter eller til et udvalg af oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Der laves ikke megen vin på Cabernet Franc-druen i Lodi. Så her er der mulighed for at smage en sjældenhed. Inkblot er lavet på Cabernet Franc-druen iblandet ganske lidt Cabernet Sauvignon og Petite Sirah. Druerne til Inkblot Cabernet Franc høstes fra en vinmark i det vestlige Lodi. Vinstokkene er over 25 år gamle.

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

kr.349,00 pr. flaske

kr.225,00

Ved køb af min. 6 flasker