Amerikanske Vine

Månedstilbud - gælder i Marts måned.

7 Deadly Red:Var du vild med Seven Deadly Zins fra Michael and David Winery? Så skal du prøve deres nye Seven Deadly Red, som er høstet på markerne i Lodi-området. En smagsoplevelse udover det almindelige!

Crave: Pinot Noir med masser af hindbær og jordbær i duften. En let og meget frugtig vin masser af bærsmag, varme krydderier og en sødmefuld mellemlang afslutning

District 7: Denne Pinot Noir er til dig, der elsker en klassisk, elegant og fin Pinot Noir. Farven er lys rubinrød med masser af hindbær og jordbær i duften. Den parfumerede smag af kirsebær kombineret med en smule mineralitet og lette undertoner af vanilje fra fadlagringen giver en uimodståelig fornemmelse i munden. Vinen holdes op af en frisk syre der runder ud i en lang og blød afslutning. I alt en fantastisk madvin.

Petite Petit: Petite Petit er – som navnet antyder – lavet på de to druer Petite Sirah og Petit Verdot. Begge druer trives vældig godt under middelhavsklimaet i Lodi.

De to brødre kalder denne vin ”Star of the Show” og etiketten leder tankerne hen på sjov og glæde. Her er blåbær og blommer i elegant samklang, som afsluttes af noter af blomster samt vanilje fra de 16 måneders lagring på eg.

Vinen er fyldig og lækker med en elegant sødme og krydderi fra lagringen på egetræsfade.

6th Sense: Syrah 6th Sense er et bombardement af frugt, hvor især blomme og solbær er dominerende men også med et fint strejf af morbær og let krydrede undertoner fra de 12 måneder lagring på franske egetræsfade. En fyldig og super koncentreret, saftig vin der afsluttes af fløjlsbløde tanniner.

Freakshow: Endnu en nyhed fra Michael and David Winery! En ny udgave af den populære vin Freakshow. 
Er du til power og masser af smag, så er den nye Freakshow noget for dig!

kr.998,00 pr. flaske

kr.749,00

pr. flaske