Volbeat Rom (Only delivery in Denmark)

2. batch af Volbeat rommen er nu tilgængelig i vores butikker. Begrænset parti.

Vi afsender rom fra vores hovedkontor hver mandag.

Read in another language or delivery elsewhere? Chose this product instead!

  • Danish

Volbeat Rom er en elegant og fyldig rom med en lang, lækker og rig afrunding.

Solera-rommen er blendet af de bedste rom-blendere fra den Dominikanske Republik med brug af rom lagret i helt op til 23 år.

Smagen er fyldig, blød og sød med anstrøg af karamel, vanilje, honning, kanel, træ og krydderier.

Den ekstra alkohol gør, at man føler både dens styrke og de finere nuancer, og den efterlader en god, lang eftersmag i ganen.

Alkoholprocent på 42%


Read in another language or delivery elsewhere? Chose this product instead

599.00 DKK

Kategorier:
Produktbeskrivelse

VOLBEAT OG MARSELIS VINE ANNONCERER
VOLBEAT ROM

Volbeat har i samarbejde med det århus-baserede Marselis Wines skabt en unik Volbeat-rom. Sanger Michael Poulsen og ejer Lars Christensen holdt flere smagninger sidste sommer med henblik på, at kunne skabe en spiritus, som begge parter fandt værdig til at lancere som en Volbeat rom. Det er nu lykkes, og fra og med i dag kan flasker og kasser forudbestilles på volbeatrum.com.

Volbeat Rum er en elegant og fyldigt rom med en rig, vedvarende og lækker finish. Solera rommen er lavet hos et verdensklasse destilleri i den Dominikanske Republik, som har brugt flere forskellige typer rom til produktet, hvor nogen af dem har lagret i op til 23 år. Smagen er fyldig, mild og sød med hints af karamel, vanilje, honning, kanel, træ og forskellige krydderier. For hver tår er der underlæggende nuancer til smagsløgene.

Sanger Michael Poulsen fortæller:

”Jeg har længe været interesseret i at finde den helt rigtige spiritus, som jeg har kunnet lancere på markedet. Udtrykket i stil og lyd i vores band har altid været vigtigt for mig og dette skulle passe sammen med spritussen. Det er første gang, vi har åbnet op for muligheden for at lave et produkt, som ikke er relateret til musik. Lars og Marselis Wines er gode partnere med stor ekspertise, så vi ser frem til en succesfuld lancering, der vil varme vores fans’ smagsløg, når vi går ind i de kolde vintermåneder. Volbeat Rum er en drikkevare, vi er stolte af at introducere og vi håber, at fansene kommer til at elske den lige så meget som vi selv gør.”

Ejeren af Marselis Wines, Lars Christensen, forklarer:

”Da Michael og jeg begyndte at udforske mulighederne for et potentielt samarbejde, var kontrolleringen af kvalitet den helt klare første prioritet. Det overordnede mål var, at levere en rom, som var af højeste kvalitet. Volbeat har en særlig og meget gennemført stil, som bandet har brugt mange år på at opbygge, og dette produkt skulle passe til dette og produceres i dyb forståelse for dem og deres publikum. Tilblivelsen er drevet af Michaels vision om en rom og vi hos Marselis Wines kunne ikke være mere tilfredse med at indlede dette partnerskab.”

For mere information, venligst kontakt:
info@marselisvine.dk

OM VOLBEAT
Siden bandets begyndelse i 2001 er det danske Grammy-nominerede rockband Volbeat blevet fejret og belønnet for deres unikke sammensmeltning af klassisk rock ’n’ roll, heavy metal og rockabilly. Bandet har taget de forskellige indflydelser – lige fra Johnny Cash til Elvis Presley til Metallica til Slayer og skabt en ny og spændende stil.
Deres seneste album Seal The Deal & Let’s Boogie gik direkte ind på en 1. plads i de følgende syv lande: Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgien, Østrig og Schweiz. I Norge og Canada gik det ind på en 2. plads, en 4. plads i USA og i Storbritannien blev det til en 16. plads. Michael Poulsen er en unik visionær og historiefortæller, som formår at bringe liv til de karakterer, man bliver introduceret til i sangene.
Volbeat består af Michael Poulsen (guitar / vokal), Jon Larsen (trommer), Rob Caggiano (guitar) og Kaspar Boye Larsen (bas). For flere detaljer besøg www.volbeat.dk.

OM MARSELIS
Boutique forhandler Marselis blev grundlagt i Århus i 2014 af Lars Christensen, som stadig er ejer. I løbet af de sidste to år har firmaet haft en fremgang i den del af detailhandlen, som har lagt stor vægt på identitet og kvalitet. Med lanceringen af Volbeat Rum fortsætter de med at tilføre produkter til et marked, der har fokus på forbrugere på et globalt niveau. For mere information, klik her: www.marselisvine.dk.

Facebook
Facebook
Google+
http://marselisvine.dk/?product=volbeat-rum-dk
Pinterest
INSTAGRAM

Anmeldelser
Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Volbeat Rom (Only delivery in Denmark)”