Schackenborg Egesnaps

Snapsen bliver fremstillet på mikrodestilleriet Braunstein i Køge, hvor råvarerne bliver forædlet til gyldne dråber med en blød og rund smag. Den flotte gyldne farve kommer udelukkende fra egepinden i flasken. Intet andet end rene råvarer er tilsat.

199.00 DKK

Kategorier:
Produktbeskrivelse

Schackenborg Egesnaps
Efter idé af H.K.H. Prins Joachim. Grundstammen i denne unikke snaps er bygmalt fra de 5 Gaarde, egetræ fra Schackenborg og kildevand fra den jyske hede.

Unik snaps med et strejf af eventyr
Vi har tilsat et strejf af eventyr til denne snaps i form af en egepind fra Schackenborg, der er med til at give snapsen dens unikke smag. Snapsen bliver fremstillet på mikrodestilleriet Braunstein i Køge, hvor råvarerne bliver forædlet til gyldne dråber med en blød og rund smag. Den flotte gyldne farve kommer udelukkende fra egepinden i flasken. Intet andet end rene råvarer er tilsat.

Egetræ fra Schackenborgs skov
Egetræet er specielt udvalgt fra Gallehus skov, der hører under Schackenborg. På bagsiden af forsideetiketten findes et gammelt skovkort med GPS-koordinater, der gør det muligt for dig at finde frem til stedet, hvor egetræet fra din Egesnaps har haft sine rødder. Stedet er fysisk markeret med en lille messingplade.

Facebook
Facebook
Google+
http://marselisvine.dk/?product=schackenborg-egesnaps
Pinterest
INSTAGRAM

Anmeldelser
Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Schackenborg Egesnaps”