Contratto Aperitif

Da Giorgio Rivetti fra La Spinetta købte Spumanti Contratto i 2011 fik han opskrifterne på en aperitif og en bitter a la Campari med i købet. Recepterne var fra 1930’erne og af gamle sirligt førte regnskabsbøger fremgik det, at begge produkter havde haft betydelig succes under og i årene efter den sidste verdenskrig hvor Vermouthen og dens ligesindede stadig flød i stride strømme på fancy barer rundt omkring i de europæiske storbyer.

Giorgio opsøgte den ikoniske tyske bartender Charles Schumann i München, og den gamle mester overbeviste Giorgio om, at der i den nyeste generation af bartendere med tatoveringer, piercinger, mærkelige frisurer og bizarre outfits, var masser af unge mennesker, der gerne ville profilere sig ved at bruge nicheprodukter af en helt anderledes kvalitet end den branchens giganter kunne levere.

Giorgio Rivetti besluttede at revitalisere de to gamle opskrifter, og resultatet er en spændende repremiere på en aperitif og en bitter, der udfordrer vores opfattelse af produkterne i dette segment og samtidigt åbner nye muligheder for alverdens mixologer.

Her den søde og krydrede Aperitif med 13,5% alc. og 250g. restsukker, der virker mere ren, intens og inspirerende end næsten alt andet i segmentet. Den kalder på hvidvin, mousserende vin eller bare vand med bobler hvorefter den bliver til en SPRITZ, der nemt uddeler smæk til den allestedsnærværende Aperol.

Fremstillet på basis af hvidvin, der er krydret med udtræk fra 28 naturlige smagsgivere heriblandt appelsin, rabarber, havtorn, salvie, kardemomme, ingefær samt mynte, der får farve fra gulerod og rødbede.

175.00 DKK

Category:
Anmeldelser
Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Contratto Aperitif”