Banfi Evoluzione 1 di tre,

Evoluzione 1 di tre er en helt unik vin. Den er ikke kun lavet på et miks af druer – den er lavet på et miks af årgange. Derved bruges kun det bedste af det bedste til denne vin og det gør den uforlignelig.

249.00 DKK / 199,00 v/6 fl

Kategorier:
Produktbeskrivelse

Banfi Evoluzione 1 di tre kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som ligger i Toscana. Som et af de mest prestigeprægede vinhuse blev Castello Banfi kåret som “Bedste italienske vineri” i 2010. Det var 12. gang på blot 17 år.

Evoluzione 1 di tre er produceret på et miks af druer fra forskellige årgange:
70 % Sangiovese fra hhv. 1998 og 2003. Druerne har lagret 30 mdr. på store nye franske egetræsfade.
15 % Cabernet Sauvignon og 10 % Merlot begge fra 2001. Druerne har hver for sig lagret på stålfade og 12 mdr. på egetræsfade.
5 % Syrah fra 2012 . Druerne har været lagret på stålfade samt 15 mdr. på egetræsfade.

Vinen har gennemsnitligt fået 20 mdr. egetræslagring. Det færdige blend lagres tilsidst 8 mdr. på ståltanke, hvorefter vinen tappes. Resultatet af ovenstående er denne lækre Evoluzione 1 di tre, som er helt unik og uforlignelig.

Det er en aristokratisk og velstruktureret vin med intens, lys violet farve. Evoluzione 1 di tre har en kompleks duft med noter af tobak, mint, solbær og kirsebær. Vinen har en fyldig frugtsmag med finesse og dybde samt en lang og behagelig eftersmag. En harmonisk og velbalanceret vin du med fordel kan drikke med det samme eller henligge i yderligere en række år.

Vinen er særdeles velegnet til vildt, oksekød, gryderetter, simremad og kraftige oste.

 

 

Facebook
Facebook
Google+
http://marselisvine.dk/?product=banfi-evoluzione-1-di-tre
Pinterest
INSTAGRAM

Anmeldelser
Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Banfi Evoluzione 1 di tre,”