249.00 DKK

Category:
Produktbeskrivelse

De 5 Gaardes smagesæt indeholder alle 4 varianter i vores spirituosa serie, fra Schacenborg efter idé af H.K.H. Prins Joachim. Med dette eksklusive smagesæt præsentes alle varianter i vores spirituosa serie i en eksklusiv gaveæske med den gode smag og den interessante historie.

Dry Gin:

Efter idé af H.K.H. Prins Joachim. Fundamentet i Schackenborg Dry Gin er den bedste hvede og bygmalt fra De 5 Gaarde samt kildevand fra den jyske hede. Der er herefter tilsat 12 omhyggeligt udvalgte urter, rødder og bær efter vores egen unikke opskrift. Smagen er blød med toner af enebær, angelicarod, appelsin, bergamotte og kardemomme.

Vodka:

Efter idé af H.K.H. Prins Joachim. Til grund for denne premium vodka ligger alene gode råvarer i form af bygmalt og hvede fra De 5 Gaarde samt kildevand fra den jyske hede.
Vi er stolte af at kunne præsentere Schackenborg Vodka, der nænsomt destilleres tre gange af specialisterne fra Braunstein Mikrodestilleri –  Blød, rund og elegant og helt sin egen kan Schackenborg Vodka nydes både tempereret og kold. 

Den krystalklare Vodka bliver leveret i en flot flaske og indeholder 50 cl med en alkoholprocent på 44% vol. 

Schackenborg Egesnaps
Efter idé af H.K.H. Prins Joachim. Grundstammen i denne unikke snaps er bygmalt fra de 5 Gaarde, egetræ fra Schackenborg og kildevand fra den jyske hede.
Unik snaps med et strejf af eventyr
Vi har tilsat et strejf af eventyr til denne snaps i form af en egepind fra Schackenborg, der er med til at give snapsen dens unikke smag. Snapsen bliver fremstillet på mikrodestilleriet Braunstein i Køge, hvor råvarerne bliver forædlet til gyldne dråber med en blød og rund smag. Den flotte gyldne farve kommer udelukkende fra egepinden i flasken. Intet andet end rene råvarer er tilsat.
Egetræ fra Schackenborgs skov
Egetræet er specielt udvalgt fra Gallehus skov, der hører under Schackenborg. På bagsiden af forsideetiketten findes et gammelt skovkort med GPS-koordinater, der gør det muligt for dig at finde frem til stedet, hvor egetræet fra din Egesnaps har haft sine rødder. Stedet er fysisk markeret med en lille messingplade.

Bitter

Schackenborg Bitteren er tilpas rund og mild i smagen og har sin helt egen harmoniske karakter. Du kan servere den både tempereret og kold. 

Facebook
Facebook
Google+
http://marselisvine.dk/?product=14147
Pinterest
INSTAGRAM

Anmeldelser
Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “”