Smagsgiveriet

Smagsgiveriet udspringer af ordet Gæstgiveri, som i gamle dage var et sted som tilbød rejsende overnatning, mad og drikke. I Smagsgiveriet tilbyder vi i dag kunderne lokale smagsoplevelser. I butikken som er fysisk placeret på Marselis Boulevard 175, har vi samlet omkring 40 producenter, som alle har det til fælles at de er beliggende i østjylland og producerer en vare, som er af høj kvalitet. Vi har alt fra økologisk fjerkræ fra Them, til lakridssirup fra Samsø til tang fra Grenå. Med udgangspunkt i produkterne skabes der her på bloggen nemme og anderledes opskrifter.

 

Hvem står bag bloggen?

Bloggen er blevet til i et samarbejde mellem Josefine Bækgaard og Maria Palmhøj Vestergaard

Josefine har en bachelor i ernæring og sundhed og en stor passion for god mad. Hun er super god til at skabe inspirerende og MEGET velsmagende retter i køkkenet. Når hun ikke er at finde i køkkenet har hun sin daglige gang i Smagsgiveriet og Marselis Vine.

 

Maria driver til dagligt Smagsgiveriet og Marselis Vine og har en særlig interesse for at sætte mad og vin sammen. Med udgangspunkt i at vinen skal komplimentere maden og omvendt, hjælper hun dagligt kunder med at finde frem til den helt rigtige vin.

Man er selvfølgelig altid velkommen i butikken til en snak – ingen spørgsmål er dumme her 🙂

Marselis Vine

Marselis Vine og Smagsgiveriet er opstartet af købmanden Lars Christensen.

Lars´ stor interesse for vin, overgåes kun af hans endnu større ønske om at give kunderne en god oplevelse, når de træder ind i butikken.

Vi har vin fra hele verden og i mange forskellige prisklasser.

Kig forbi – det er altid muligt at smage på vinen inden i køber 🙂